MOLIM TE PROCITAJ OVDJE SU I ODGOVORI ZASTO SMO TU, IAKO NISAM SKROZ ZADOVOLJAN OBJASNJENJEM

P: (L) Ne, ja nisam pod utiskom da su samo dobra iskustva prihvatljiva, ali me sve ovo buni jer sam mislila da razgovaramo sa ljudima koji bi trebali biti ‘mi’ iz budućnosti. Sada se nalazimo u jednom periodu na ovoj planeti kada se stvari nalaze u jednom veoma čudnom stanju. Odvija se neka vrsta ogromne tranzicije i ja se pitam kakva je svrha svega toga? Zašto mi uopće razgovaramo s vama?
O: To je jedna lekcija. Zar još uvijek ne razumijete? Ta lekcija, sve lekcije, to je sve što postoji. Sve one su od neprocjenjljive vrijednosti.

I Plejađani iz “Objava sa Plejada” (prva knjiga, uz sve distorzije, konceptualno prihvatljivija od Kasiopejaca, ovi su baš-baš konfuzni) govore nam iz budućnosti, mi koji sebi govorimo iz budućnosti. Ne isključujem takvu postavku, iako nam iz naše perspektive deluje kao bezvezna, jer smo svakako zarobljeni u jednodimenzionalnoj percepciji. Te je mudrije da nam ovakve ideje prećute, jer nas nekako unapred odbijaju onim što nam iz naše perspektive deluje suludo.

Sve lekcije od neprocenjive vrednosti?! OOO, ŠTO BIH VOLEO DA TI KASIOPEJCI (ako su uopšte oni u pitanju) DOĐU I PROŽIVE KOJU GODINU (ne moraju više) PODVRGNUTI OVAKVOJ DUHOVNO-PSIHOLOŠKOJ TORTURI I MRCVARENJU, haotičnosti i programiranjima iz kojih nema izlaza kao iz začaranog kruga, tj.u kojima se na jedvite jade snalaze i oni sa nešto jačim duhom…! A ja bih voleo da sedim sa strane i posmatram ih, te da im ironično kažem: “Braćo, sve te lekcije su vam od neprocenjive vrednosti!”

P: (L) Dobro, mi dobijamo te lekcije. Vi ste nam rekli što se događa. Vi vidite kako se to događa oko nas. Ja sam sigurna da je ono što ste nam rekli stvarno tako, jer postoji MNOGO drugih okolnosti i dokaza kao i istraživanja drugih koji su stigli do istih zaključaka, I PROKLETO BILO, SVE JE TO TOLIKO RUŽNO! DA LI ME RAZUMIJETE?! TO JE VEOMA RUŽNO!
O: Govoreći iz vaše perspektive.

“Govoreći iz vaše perspektive!” KOJA GLUPOST! PA VALJDA NAŠA PERSPEKTIVA OVDE I JESTE BITNA I PRESUDNA! MERITORNA! Zamislite generala koji sedi u toploj sobi, čačka zube posle obilnog ručka i prati na monitoru vojnike koji gacaju po blatu, kojima je neprijateljska masa za petama, koji se jedva vuku, gladni, izranjavljeni, koji kukaju i traže pomoć, a general će: “Vojnici, sve to jeste strašno iz vaše perspektive, ali, posmatrano odavde, sve to je kao jedna zanimljiva i korisna lekcija, jer mi ćemo iz svega što vam se dešava izvući pouke u vezi sa našom strategijom!”

SVAKOME KO SA NEKE DIMENZIONALNE DISTANCE PRATI OVO KOSMIČKO STRATIŠTE I MUČILIŠTE, USKRATIO BIH PRAVO DA SUDI O NJEMU, DOK NE SIĐE U NJEGA, DA GA OSETI NA SVOJOJ KOŽI!

P: (L) Pa dobro, Chloe nas je pitala telefonom prije par dana iz čega se mi to trebamo probuditi? Da li bi mi trebali probuditi se u jedno stanje u kome možemo VIDJETI sve ove stvari koje se događaju?
O: Da.
P: (L) Da li je u tom buđenju i viđenju tih stvari, cijela stvar? Dobro, kada se jednom probudimo i VIDIMO to, zašto se onda ne trebamo jednostavno ‘odjavimo’ odovud u tom momentu? Ako znate kakav je scenario nekog filma, onda ne morate gledati taj film!
O: Da, ali onda ćete propustiti to iskustvo.
P: (L) Znači, mi smo ovdje da iskusimo to kako nas neko žvače i gricka…
O: Ne.
P: (L) Porobljeni, kontrolirani, tretirani kao štakori u kavezu nekog laboratorija…
O: Ekstaza, sjećaš li se?
P: (L) Ekstaza?! DOVRAGA S NJOM! Pa ne moramo valjda svi GORJETI NA LOMAČI! Ja razumijem da bi tako nešto moglo biti jedno PRILIČNO EKSTATIČNO iskustvo! Sigurna sam da se William Wallace osjećao perfektno ekstatično kada su ga kastrirali, pa mu izvadili crijeva i sagorili ih na vatri ispred njegovih očiju!

O: Ne tako davno, tvoja glava je udarila u pločnik…
P: (L) Da li je to bilo jedno ekstatično iskustvo?
O: Da.
P: (L) Znači, kad kazemo ‘ekstatično’ to onda može podrazumijevati i da se čovjek baci kroz prozor i ubije?! Vi trebate razumjeti nas i ovu našu perspektivu ovdje u 3D! Vi nemate glave za njihovo lupanje o pločnike!
O: Niti ćete imati/vi/mi.

P: (A) Kažete da znanje štiti. Ono nas štiti protiv ČEGA?
O: Mnogih stvari. Jedan primjer: post-transformativna trauma i konfuzija.
P: (L) Tako, znanje će nas zaštititi od post-transformativne traume i konfuzije. Hoćete reći da će ta tranzicija u 4-ti denzitet biti traumatična i zbunjujuća? Da li mislite na transformaciju iz 3-ćeg u 4-ti denzitet, ili iz 3-ćeg u 5-ti denzitet, tj. smrt?
O: Oboje.
P: (L) Znači, ukoliko se netko ne šokira ili doživi traume, onda će taj tamo bolje funkcionirati?
O: Da.
P: (L) Dobro, ukoliko čovjek napravi tranziciju direktno iz 3-ćeg u 4-ti denzitet bez prethodnog svraćanja u 5-ti denziteti uz pomoć smrti, to bi impliciralo da čovjek može preći iz 3-ćeg u 4-ti denzitet bez smrti. Da li je to točno?
O: Da.
P: (L) Kako se to doživljava? Kakvo je to iskustvo…
O: Alisa prolazi kroz ogledalo.
P: (A) Dobro, oni kažu da bi nas to znanje trebalo zaštititi od traume i konfuzije. U drugu ruku, sve su to lekcije, pa je i trauma jedna lekcija. Zašto bi mi trebali raditi na tome da izbjegnemo tu lekciju?
O: U pravu ste, to jest jedna lekcija, međutim, ako imate predznanje onda vi tu lekciju naučite ranije i na jedan drugačiji način.
P: (L) Znači, ako naučimo tu lekciju na drugačiji način, da li to onda ublažava potrebu ili način učenja te lekcije za vrijeme tranzicije?
O: Da. Bude lakše.
P: (L) Ja moram priznati da razmišljanje o svemu ovome, i nemogućnost da bilo što poduzmem u vezi toga i nemogućnost da kažem drugim ljudima o tome, jer mi neće vjerovati, to je sigurno mnogo bolnije od onog šoka kojeg bi doživjela kad…
O: Ne.
P: (L) Dobro, da li kažete da ja MOGU reći drugima ovakve stvari?
O: Možeš ih prenjeti, ali savjetujemo da se to učini na jedan suptilan način.
P: (L) Pa dobro, koliko suptilno bi to trebalo biti?! Hoću reći, pa ne mogu im reći ‘hej narode, jeste li vi čuli za ono – njam, njam, mljac, mljac…?!?

Sve ovo je toliko konfuzno da je teško i raspetljavati i komentarisati! Da nekako nešto pokušamo…

Već sam negde i spominjao: prihvatam da u okviru ovog KPZ-režima ima teških i traumatičnih iskustava koja JESU DUHOVNO FUNKCIONALNA. Iz kojih se mogu izvlačiti pouke, ili koja nas pokušavaju sprečiti da ne srljamo u duhovnu provaliju. ALI TAKVA ISKUSTVA SU DALEKO OD TOGA DA SU DOMINANTNA U ZEMALJSKOM ŽIVOTU, U ŽIVOTU BILO KOJEG POJEDINCA NA ZEMLJI.

KOJA DUHOVNA KORIST OD TEŠKIH I TRAUMATIČNIH ISKUSTAVA ZA LJUDSKA BIĆA KOJA SU TAKO OPAKO PROGRAMIRANA I FREKVENCIJSKI OMETANA U PERCEPCIJI I U REZONOVANJU, DA FAKTIČKI APSOLUTNO NEMA ŠANSE DA IŠTA OD TIH ISKUSTAVA BUDE OD MRVICE DUHOVNE KORISTI?! Analogija sa životinjskim svetom nam ovde najbolje pokazuje o čemu se radi. Leptir koji uporno udara u prozorsko staklo, da bi izašao van – suočava se sa jednim teškim i traumatičnim iskustvom. KOJA NJEMU KORIST OD TOG ISKUSTVA?! On će tu udarati do smrti. On ne može da izvuče pouku – ne treba ulaziti u objekte sa prozorima.

Traumatičnost prelaska iz jednog u drugi denzitet?! Da, prihvatamo taj momenat: prelazak iz “prostora” sa jednim tipom vibracija i energija u “prostor” koji je na višem niovu – mora da bude traumatičan. Kao što je to u izvesnom smislu kretanje tela naviše, uz planinu. ALI, NISMO BAŠ TOLIKO ŠAŠAVI DA ELEMENTARNO NE RAZLIKUJEMO STVARI! U OVAKVIM DEŠAVANJIMA MALO-POMALO MORAJU DA POČNU DA SE PROBIJAJU, DA POSTAJU SVE JASNIJI ZNACI, SIGNALI, SIMPTOMI STABILIZOVANJA. SIGNALI I SLUTNJE NEČEG DOBROG, kao ono kad je još teško, ali osećate da ste na dobrom putu, osećate da već izbijate na dobar put, jer vam putokazi i orijentiri to govore. Prolazite kroz zonu traumatičnog, ali osećate kako polako otpadaju neki loši programi, otpadaju neki veliki pritisci, neka jaka ometanja, jednostavno: osećate neke dobre “vektore” dešavanja.

DALEKO SMO OD TOGA! A NAUČENI NA TO DA NAM JE SVAKI IZVOR INFORMACIJA – IZVOR MANIPULACIJA, TEK OVAKVA OBJAŠNJENJA NE MOŽEMO DA PRIHVATIMO KAO DOBRA I DOBRONAMERNA.

Spomenuo sam očitu konfuziju u objašnjenjima. Ko iole ima sluha za sklad u izlaganju ideja, za konzistentnost, međusobnu povezanost ideja: zna da oni proizilaze iz uma i duha koji su bar u priličnoj meri harmonični (onoliko koliko je u datim uslovima moguće). MI BISMO TEK MOGLI DA SE DIVIMO SKLADU IDEJA KOJE BI NAM ZAISTA DOPIRALE IZ VIŠIH RAZVOJNIH, A NE OVAKVIH MANIPULATORSKIH, PODRUČJA POSTOJANJA.